Spor Sevenler Sitemizde Size Daha İyi Hizmet Verebilmemiz İçin Lütfen REKLAMLARA Tıklayınız...!
OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ..? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Son Dakika Haberleri...!

eXTReMe Tracker

27 Ocak 2008 Pazar

'Hak ettik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 'Oyunun hakimi bizdik. Artık kendi işimizi kendimiz hallediyoruz' yorumunu yaptı.

'Hemen toparlandık'
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Özellikle kalelerinde gördükleri gol sonrası sıkıntılı anlar yaşayan Beşiktaş’ta Sağlam, Antep karşısında geriden gelerek maçı kazanmaları sonrasında şunları söyledi: “Geriye düşmemize rağmen Antep’in Fenerbahçe’den fark yediğini bildiğimiz için değişik oynayacağını biliyorduk. Kontratak oynadılar. Ancak golü yedikten sonra doğru şeyler yaptık.”

Oyuncularını kutladı
“Beraberliği yakaladıktan sonra oyuncularıma sakin olmalarını söyledim. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadık. Ve gerçek futbolumuzu sahaya yansıtarak ardından oyunun hakimi olduk. Bol pozisyon bulduk. Disiplinlerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum. Artık kendi işimizi kendimiz hallediyoruz. Umarım takıldığımız 4.’lükten daha üst sıralara çıkarız. Defansımız başta hatalar yapmasına rağmen ardından toparlandığını düşünüyorum. Galibiyette herkesin katkısı vardı.”