Spor Sevenler Sitemizde Size Daha İyi Hizmet Verebilmemiz İçin Lütfen REKLAMLARA Tıklayınız...!
OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ..? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Son Dakika Haberleri...!

eXTReMe Tracker

4 Mart 2008 Salı

Aslan Avcısı Mert NOBRE..!


Sakatlandı, isyan etti, kadro dışı kaldı... Yılmadı, tekrar takıma girdi, formayı kaptı, golleriyle Beşiktaş'ı kurtardı. Galatasaray´ın belalısı, derbinin kahramanı Mert Nobre.

Süper Lig’de 8 golü var
Sezon başında dizinden ameliyat olmuş, hazırlık kampını sahaya bile çıkamadan tamamlamıştı... Kasımpaşa maçı bitiminde hocasıyla tartıştı, Zürih karşılaşmasının son dakikasında oyuna girmeyi reddetti. Büyük umutlarla geldiği Beşiktaş’ta kadro dışı kalmıştı. “Kaybetmek benim kitabımda yok” diyen Mert Nobre, özür diledi, takıma geri döndü. Ligin ilk yarısını 1 golle tamamlayan Brezilya asıllı yıldız, ikinci yarıda patladı, Bobo’yla birlikte Kara Kartal’ın en skorer ismi oldu.

‘Kusura bakma Bobo!’
Galatasaray derbisinde attığı golle Beşiktaş’ı liderliğe taşıyan Nobre, kariyerinde de 5. kez Sarı-Kırmızılı fileleri havalandırdı. Maçtan sonra, “Bobo bana bozuldu” diyen Sambacı, “Bana ‘İki gol atacaksın’ demişti. Beklentilerini karşılayamadım Bobo, üzgünüm! Golü bulana kadar tutuktuk. Daha sonra açıldık. 10 maçımız kaldı. Bize düşen iyi futbol oynamak, atacağımız gollerle şampiyonluğa ulaşmak. İnönü’de Galatasaray’ı yendik, şimdi sıra Fenerbahçe ve Trabzonspor”da ifadesini kullandı.

‘Holosko büyük oyuncu’
Beşiktaş Dergisi’ne de konuşan Mert Nobre, “Hiçbir zaman vazgeçmeyen bir yapım var. Defans oyuncularının bu özelliğimden hoşlanmadığını biliyorum. Başkalarının benim hakkımda ne düşündüğü pek önemli değil. Kulübümle sözleşmem var. Aklımda sadece “Beşiktaş’a nasıl daha faydalı olurum?” düşüncesi var. Geçen sezon Fenerbahçe maçına kaptanlık pazubandıyla çıkmam büyük bir hediyeydi. Holosko’ya gelince... O çok büyük bir oyuncu, birlikte oynamak büyük keyif” diye konuştu.


YAKLAŞIK 2 MAÇTA 1 GOL!
Türkiye’de daha önce Fenerbahçe forması giyen Mert Nobre, Süper Lig’de çıktığı 130 karşılaşmada 62 gole imzasını attı.