Spor Sevenler Sitemizde Size Daha İyi Hizmet Verebilmemiz İçin Lütfen REKLAMLARA Tıklayınız...!
OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ..? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Son Dakika Haberleri...!

eXTReMe Tracker

30 Ocak 2008 Çarşamba

Beşiktaş'ın Son Transfer Durumu


Anthony Gardner çok sakatlanıyor.
Transfer zirvesinde masaya yatırılan ilk isim, Tottenham’lı Anthony Gardner oldu. Menacer Sinan Engin, “4 yılda sadece 32 maç oynamış. Çok sakatlık geçiren biri. Zaten bu konuda yeterince derdimiz var, yenisini eklemeyelim” itirazında bulundu. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ile Genel Sekreter Kenan Öner de aynı yönde fikir belirtince bu futbolcu askıya alındı.

Drpic de genç ve tecrübesiz bir isim
Diğer isim olan Dinamo Zagreb’in Hırvat savunmacısı Drpic konusunda söz alan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Yetenekli, ama genç bir futbolcu. Şu anda da iyi durumda” bilgisini verdi. Ancak yöneticiler, “Bize özellikle büyük maçlarda oynayacak, savunmayı toparlayacak tecrübeli bir futbolcu gerekmiyor mu?” deyince, genç teknik adam da “Haklısınız” yanıtını verdi. Böylece Drpic de ikinci plana atılmış oldu.

En iyisi Beto gibi gözüküyor
Önce yönetim, sonra teknik heyetle bir toplantı yapan Başkan Yıldırım Demirören, herkesi dikkatle dinledi. Doğru isme ulaşmak için ince eleyip sık dokuyan başkan, daha önce kulübüyle 250, kendisiyle de 400 bin Euro karşılığında söz kesilen Beto’nun ön plana çıkartılması kararını aldı. Ayrıca Federasyona, transfer süresinin 10 gün uzatılması talebinde bulunuldu.

İtalyan almakta büyük yarar var
İsimler konusunda bir mutabakata varılamadı belki ama, Soğancıoğlu’nun, “Elimizde Zago ve Giunti örnekleri var. Hiç macera aramaya gerek yok. İtalya’da 33-35 yaş aralığında çok tecrübeli isimler var. Bunları değerlendirebiliriz” önerisi yenilikti. Soğancıoğlu’nun bu fikri mantıklı bulundu ve derhal araştırmaya geçildi. Kartal, cuma gününe kadar son tercihini yapıp, yabancı savunma oyuncusuna imza attıracak.