Spor Sevenler Sitemizde Size Daha İyi Hizmet Verebilmemiz İçin Lütfen REKLAMLARA Tıklayınız...!
OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ..? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Son Dakika Haberleri...!

eXTReMe Tracker

3 Şubat 2008 Pazar

Gordon Schildenfeld Fiyatını katladı

Ankaragücü'nün bonservis bedeli 1 milyon Euro olduğu için vazgeçtiği Gordon Schildenfeld, Beşiktaş'a 2 milyon Euro'ya transfer olarak değerini ikiye katlamayı başardı.

Başkent’in kapısından dönmüş
Savunmasını uzun süredir güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Dinamo Zagrep’li Dino Dpriç’ten özel yaşantısındaki sorunlardan dolayı vazgeçmiş ve yerine aynı takımdan 22yaşındaki Gordon Schildenfeld’le anlamıştı. Ancak Schildenfeld’in daha önce Ankaragücü’nün kapısından döndüğü ortaya çıktı. Başkent ekibinin, bonservis bedeli için istenen 1 milyon Euro’yu duyunca bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. Beşiktaş ise yeni defans oyuncusunu Hırvat ekibinden 2 milyon Euro’ya kadrosuna kattı.

Soğancıoğlu: Transfere devam
Eski takımında 23 numaralı formayı giyen Schildenfeld, Siyah-Beyazlılar’da da bu numarayı almak istedi. Holosko’nun bu formayı giydiğini öğrenen oyuncu, tercihini 24’ten yana kullandı. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu transferler konusunda, “Savunma tamam. Ön tarafa iyi bir oyuncu bulursak hemen harekete geçeriz” dedi. Öte yandan Gordon’un fiyatını artırdığı öne sürülen Saffet Sancaklı, “Dpriç için Başkan Yıldırım Demirören’i, Zagrep Başkanı’yla tanıştırdım. Olay bundan ibaret” diye konuştu.