Spor Sevenler Sitemizde Size Daha İyi Hizmet Verebilmemiz İçin Lütfen REKLAMLARA Tıklayınız...!
OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ..? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Son Dakika Haberleri...!

eXTReMe Tracker

3 Şubat 2008 Pazar

'Atamayana...'


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 90 dakika sonunda üzgündü: 'Bu kadar gol kaçırıp, kaybetmemiz doğal...'

‘Tüm kontrol bizdeydi’
Fortis Türkiye Kupası’nı iki sezondur müzesine götüren Beşiktaş, dün Rize’de sahadan yenilgiyle ayrılıp taraftarlarını üzdü. 90 dakika bitiminde tepkili olduğu gözlenen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Maçın ilk yarısında birçok pozisyona girdik. Oyunun tüm kontrolü bizdeydi. Ancak yakaladığımız fırsatları cömert bir şekilde harcadık. Savunmada da böylesine basit hatalar yapınca, böyle sonuçlar almak kaçınılmaz oluyor” ifadesini kullandı.

‘Gözümüz Kayseri’de’
Defansta taktiksel anlamda bir hata yapmadıklarının altını çizen Sağlam, “Rakibe böylesine rahat şanslar tanırsak gol yememiz doğaldır. Bu sıkıntıyı çözmek durumundayız. Yeni bir transfer de yaptık. Gordon, Kayserispor karşılaşmasında oynayabilir. Başkanımız’a teşekkür ederiz. Kendisi büyük bir fedakarlığa imza atıp, istediğimiz oyuncuyu transfer etti. Şimdi rövanştan çok, Kayserispor maçını düşünmeliyiz” dedi.

Arıca: 3-Sağlam: 1
Ertuğrul Sağlam’ın futbolculuk döneminde hocalığını yapan Erdoğan Arıca, dün genç çalıştırıcının rakibi oldu. Dördüncü kez Sağlam’ın rakibi olan Arıca, başarılı çalıştırıcıyı yine devirdi. Daha önce Samsun ve Kayseri’de Sağlam’ı iki kez deviren tecrübeli teknik adam, dün de eski öğrencisini mağlup etti.